Bli medlem

2-OO-71012-05

Maritimt Forums (tidigare Sjöfartsforum) drygt 100 medlemmar är företag, organisationer, föreningar, utbildningsinstitut, myndigheter och stiftelser. Medlemmarna kommer från det maritima klustret. Här finns rederier, hamnföretag, varuägare, klassningssällskap, banker, försäkringsbolag, mäklare, fackföreningar, konsultföretag, sjöfartsrelaterade företag och olika typer av kulturinstitutioner och branschorganisationer.

Maritimt Forum arbetar med att utveckla den maritima näringen och stödja våra medlemmar – varje dag. Detta gör vi genom att skapa dialog med politiker och beslutsfattare inom såväl som utanför branschen. Vi förser politiker, myndigheter och branschmedia med ökad kunskap om maritima verksamheter. Vi skapar mötesplatser där människor inom den maritima näringen kan träffas.

Maritimt Forum lyfter fram den maritima näringens roll och värdeskapande för Sverige och vi vill etablera den maritima näringen som en svensk basnäring.

Tydliga resultat
Maritimt Forum har starkt bidragit till den samverkan som idag råder mellan maritima aktörer, etablerat begrepp som maritimt kluster och maritim näring, tydliggjort sammanhang och klustrets målsättning och behov. Föreningen har agerat arena, faciliterat processer och kommunicerat gemensamma budskap.

Stöd oss
Ett medlemskap i Maritimt Forum är ett sätt att stödja den maritima näringens klustergemensamma samverkan och kommunikation. Medlemsavgiften sätts i relation till företagets/organisationens storlek och till ”närhet” till sjöfarten/näringen.

Information om verksamheten
Läs gärna mer i om vår verksamhet i informationsbladet Maritimt Forum samlar den maritima näringen >>

Vilka är våra medlemmar?
Vill du se vilka som är medlemmar i föreningen? Klicka här >>

 

I ETT MEDLEMSKAP INGÅR:

Maritim kalender
I den maritima kalendern informerar vi om kommande event, konferenser eller seminarier inom det maritima området. Se den maritima kalendern här >> Vill din organisation synas i kalendern? Vi hjälper till att sprida informationen! Hör av dig till annika.soderberg[at]maritimeforum.se

Presentation av medlemmar
Vi presenterar ditt företag/organisation i Maritimt Forums nyhetsbrev, på webbplats och i sociala kanaler.

Rabatterade deltagaravgifter till konferenser och seminarier
Maritimt Forum arrangerar konferenser och seminarier där medlemmar i medlemsföretagen/ organisationerna har möjlighet till rabatterad deltagaravgift där så är möjligt eller kostnadsfritt deltagande.

Medlemmar i media
Vad skrivs i media om den maritima näringen och Maritimt Forums medlemmar? I Aktuellt på webbplatsen publicerar vi regelbundet nyhetsnotiser om den maritima näringen och där försöker vi fånga upp vad som skrivs om föreningens medlemmar. (månadsarkiv för Aktuellt)

Maritimt Forums nyhetsbrev – ett sätt att hålla dig informerad
Maritimt Forums nyhetsbrev informerar om föreningens verksamhet och våra aktiviteter och seminarier samt aktuellt inom den maritima näringen. Vill du prenumerera på nyhetsbreven? Anmäl dig här >>

 

BLI MEDLEM:

Maritimt Forum välkomnar nya medlemmar. Ju fler medlemmar, desto större trovärdighet och möjligheter att agera. Vill ditt företag/organisation stödja vårt arbete? Du/ni är mycket välkomna med!

För mer information, kontakta Joachim Glassell, joachim.glassell[at]maritimeforum.se eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

 © Copyright 2008-2018. Maritimt Forum, Sweden. All rights reserved.
Dela gärna textmaterial från våra webbsidor men glöm inte att alltid ange källan.

Dela med dig: