Almedalsveckan 2017

Maritim Mötesplats – årets program!

3-va-mm-762-270pxDen 3 – 6 juli 2017 arrangeras den Maritima Mötesplatsen med seminarier och maritima mingel i Gotlandsbolagets trädgård på Hamngatan 1 i Visby.

Maritimt Forum (tidigare Sjöfartsforum), Skärgårdsredarna, Föreningen Svensk Sjöfart, Lighthouse, Sveriges Skeppsmäklareförening, Svenskt Marintekniskt Forum (SMTF) samt Sveriges Hamnar arrangerar den Maritima Mötesplatsen och ansvarar även för fyra gemensamma seminarier under huvudtemat konkurrenskraftiga maritima näringar. De gemensamma lunchseminarierna äger rum varje mellan måndag till torsdag kl 11.00 – 11.50 och kommer att ha ett särskilt dagstema. På mötesplatsen arrangeras även seminarier av andra maritima aktörer.

Se programmet här >>


Maritima mingel –
anmäl dig här >>

Det kommer att arrangeras två maritima mingel med gästtalare – måndagen den 3 juli och onsdagen den 5 juli, kl 17.00 – 19.00. Förhandsanmälan krävs, först till kvarn gäller. Läs mer och anmäl dig här >>


Maritim tävling i tältet!

Var med och svara på maritima frågor och vinn: flyg t o r, hämntning av fartygsagent, besök Luleå Hamn och övernatta på isbrytare under gång! All tävlingsinformation finns i tältet på den Maritima Mötesplatsen. Alla som tävlar har chans att vinna, det är ett lotteri, men den som vinner dagspriset måste formulera den bästa motiveringen för att vinna själva isbrytarpriset. Välkommen att vara med och tävla du som besöker den Maritima Mötesplatsen under seminariedagarna. Sista chansen att vara med i tävlingen är på torsdag den 6 juli kl 12.00.


Årets sponsorer

Se årets sponsorer av den Maritima Mötesplatsen här >>

1-s-b-mm-7407

 

 

 

 

 

Dela med dig: