Maritim Mötesplats under Almedalsveckan 2017

a-612-16Den 3 – 6 juli 2017 arrangeras den Maritima Mötesplatsen med seminarier och maritima mingel i Gotlandsbolagets trädgård på Hamngatan 1 i Visby.

Planeringen är i gång och redan nu vill vi be er som är intresserade att fundera på om ni vill boka seminarieplats eller sponsorpaket. Vi återkommer med mer information inpå det nya året.

Boka seminarieplats: Du arrangerar seminarier om sjöfarten eller andra maritima klusterfrågor och vi erbjuder tält, teknik och service måndag – torsdag.

Stöd vår satsning genom sponsring: Gör ditt företag och/eller organisation synligt på den Maritima Mötesplatsen. Det finns olika sponsorpaket att välja bland.

Den 9 februari 2017 kommer ett möte att hållas i Stockholm där vi informerar varandra om upplägg och syfte med våra respektive seminarier. Alla som då bokat ett seminariepass, eller är stor eller mellanstor sponsor, kommer att bjudas in till mötet. Vi återkommer om tid och plats.

Vill du boka, stödja, lämna en intresseanmälan eller veta mer? Kontakta redan nu projektledare Berit Blomqvist på telefon 070-5298659 eller e-post: berit.blomqvist@swe-shipbroker.se

Dela med dig: