Almedalsveckan 2016

Maritim Mötesplats i Visby

Den Maritima Mötesplatsen är öppen måndag den 4 juli – torsdag den 7 juli 2016 för seminarier och ett maritimt mingel som äger rum måndagen den 4 juli. Platsen är som de senaste åren Gotlandsbolagets trädgård på Hamngatan 1 i Visby.

3-va-e-alm60316I år – 2016 – arrangeras den Maritima Mötesplatsen av Sjöfartsforum i samarbete sjöfartens olika branschorganisationer och Lighthouse. Tillsammans arrangeras fyra gemensamma seminarier med ett särskilt tema varje dag mellan 11.00 och 13.00. På mötesplatsen arrangeras även seminarier av andra maritima aktörer.
Se programmet här.

Maritimt mingel
På måndagskvällen den 4 juli arrangeras traditionellt  maritimt mingel med gästtalare. Läs mer här.

Boka seminariepass
Vill du/din organisation boka ett seminariepass om sjöfarten eller andra maritima klusterfrågor på den maritima mötesplatsen? Kontakta Berit Blomqvist, projektledare för den Maritima Mötesplatsen 2016. Se kontaktuppgifter nedan.

Vill du sponsra den Maritima Mötesplatsen?

Våra sponsorer kan vara branschorganisationer, seminariearrangörer eller företag inom den maritima näringen som vill stötta den Maritima Mötesplatsen. Som sponsor får du en möjlighet att synas som en aktiv och engagerad maritim aktör och dessutom hjälper du oss att kunna genomföra ett så stort arrangemang som den Maritima Mötesplatsen blivit under Almedalsveckan.

Almedalsveckan är unik. Under fyra dagar möter vi – den maritima näringens aktörer – fler beslutsfattare än någon annan gång under året. Och utan tvekan har våra år i Visby gett tydliga resultat. Är du intresserad att vara sponsor?

För information om bokning av seminariepass och/eller sponsorskap kontakta Berit Blomqvist, projektledare för den Maritima Mötesplatsen 2016 på telefon: 0705 29 86 59 eller e-post: berit.blomqvist@swe-shipbroker.se

Dela med dig: