Almedalsveckan 2016

Maritim Mötesplats i Visby

Den Maritima Mötesplatsen är öppen måndag den 4 juli – torsdag den 7 juli 2016 för seminarier och ett maritimt mingel som äger rum måndagen den 4 juli. Platsen är som de senaste åren Gotlandsbolagets trädgård på Hamngatan 1 i Visby.

3-va-e-alm60316I år – 2016 – arrangeras den Maritima Mötesplatsen av Sjöfartsforum i samarbete med Lighthouse och sjöfartens olika branschorganisationer. Tillsammans arrangeras fyra gemensamma seminarier med ett särskilt tema varje dag mellan 11.00 och 13.00:

Måndag 4 juli   Konkurrensneutrala trafikavgifter
Tisdag 5 juli   Kryssning, färjor och besöksnäring
Onsdag 6 juli   Handel och samhällets försörjning
Torsdag 7 juli   Sjöfartens miljöpåverkan

På mötesplatsen arrangeras även seminarier av andra maritima aktörer och både seminarierarrangörer och seminarierubriker kommer att publiceras eftersom de är klara. Se programmet här.

Boka seminariepass
Vill du/din organisation boka ett seminariepass om sjöfarten eller andra maritima klusterfrågor på den maritima mötesplatsen? Kontakta Berit Blomqvist, projektledare för den Maritima Mötesplatsen 2016. Se kontaktuppgifter nedan.

Maritimt mingel
I år kommer ett maritimt mingel med en speciell gästtalare att äga rum och det sker måndagen den 4 juli kl 17.00-19.00. Mer information kommer.

Vill du sponsra den Maritima Mötesplatsen?

Våra sponsorer kan vara branschorganisationer, seminariearrangörer eller företag inom den maritima näringen som vill stötta den Maritima Mötesplatsen. Som sponsor får du en möjlighet att synas som en aktiv och engagerad maritim aktör och dessutom hjälper du oss att kunna genomföra ett så stort arrangemang som den Maritima Mötesplatsen blivit under Almedalsveckan.

Almedalsveckan är unik. Under fyra dagar möter vi – den maritima näringens aktörer – fler beslutsfattare än någon annan gång under året. Och utan tvekan har våra år i Visby gett tydliga resultat. Är du intresserad att vara sponsor?

För information om bokning av seminariepass, maritimt mingel och sponsorskap kontakta Berit Blomqvist, projektledare för den Maritima Mötesplatsen 2016 på telefon: 0705 29 86 59 eller e-post: berit.blomqvist@swe-shipbroker.se

Dela med dig: